De grootste stijlen van dit najaar

Heb jij ook van die momenten dat alles in je kledingkast er saai uit lijkt te zien en weet je jezelf geen raad meer? Geen paniek! Wij geven jou het beste stijladvies voor dit najaar en helpen jou zo weer op weg! We laten jou de leukste stijlen van het moment zien!

Grunge

Deze stijl is weer terug van weggeweest! Deze stijl is ontstaan in de jaren 90 en werd voor het eerst naar buiten gebracht door de muzikale pioniers van de grunge stijl; denk bijvoorbeeld aan Kurt Cobain van Nirvana. Het is nu dus weer helemaal in! En niet alleen de kledingstijl, maar ook de verwilderde haarstijlen en make-up routines die erbij horen! Kies dus vooral donkere kleuren en distressed stoffen en patronen. 

Gothic

Dit klinkt misschien heel raar, maar zelfs deze trend is weer hot op het moment. Dus heb jij nog kleren liggen van toen je 13 was en tegen je mam zwoer dat het geen fase was? Haal ze gauw uit je kast en trek ze aan, nu zullen mensen je niet meer raar aankijken! Natuurlijk draag je deze trend wel met mate, dus voeg bijvoorbeeld chunky boots toe of wat stevigere sieraden. Nep Leer is ook een must voor bij deze look!

Oversized

This trend is still going! En mega handig natuurlijk deze winter, omdat oversized kleren je lekker warm houden! Ga voor een oversized jas en je bent meteen helemaal hot, of draag een lekkere oversized trui. Nog een voordeel van een oversized trui of shirt: het maakt niet uit wat je eronder draagt, want je ziet het toch niet!

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk; draag iets waar je jezelf fijn in voelt! Dan ben je altijd on trend!