Zo blijf jij heel de winter lang flawless!

Het is weer herfst, dus dat betekent dat het tijd is om weer alles om te gooien. Je gaat weer warmere kleding dragen, warme chocomel drinken en je komt (alvast ;p) in de mood voor kerstmis. Maar verander jij bijvoorbeeld ook je beauty routine in de herfst? Dat zou wel moeten! Jouw huid lijdt namelijk ook ondere deze koudere temperaturen. Hoe blijf jij er toch flawless uitzien deze winter? Wij helpen je!

Hydrateren

Het gure weer zorgt er namelijk voor dat jouw huid veel sneller uitdroogt dan normaal. Hydrateren is dus mega belangrijk! En niet alleen jouw gezicht heeft hydratatie nodig, maar de rest van je huid ook! Kies dus bijvoorbeeld een rijke dagcrème die ook rijk is aan vitaminen en zorg dat je een aantal keer in de week je lichaam verzorgt met bodylotion. Breng deze bijvoorbeeld aan wanneer je net uit de douche komt, dan wordt de lotion namelijk ook beter opgenomen door de huid.

Zorg ook dat je jouw lippen meeneemt in je routine. Deze hebben niet al te veel aandacht nodig, maar om ze zacht en soepel te houden is het een must om een goede lippenbalsem aan te brengen.

Ook lijdt jouw haar door deze kou! Na het vele zonlicht en de chloor van de zomer, valt het nu weer in dit gure weer. Om ervoor te zorgen dat je niet naar buiten hoeft met statisch haar, is het ook belangrijk dat je jouw haar hydrateert! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede conditioner en een haarmaskertje van tijd tot tijd.

Bleekjes

Het is geen verrassing dat mensen in de winter wat bleker worden, maar wat is nu de beste manier om dit tegen te gaan? We weten allemaal dat de zonnebank een snelle oplossing is, maar wel erg schadelijk voor de huid is. Dus is het in deze tijd beter om te kiezen voor een zelf aan te brengen tintje. Denk voor je gezicht bijvoorbeeld aan een dagcrème of bb cream waar een beetje foundation aan toegevoegd is. Voor de rest van je lichaam kan je natuurlijk voor een spraytan gaan, maar een andere en iets minder heftige optie is een bodylotion kiezen die jouw lichaam ook een gezondere en iets bruinere gloed geeft.