Er verzorgd uitzien als man: hoe doe je het?

Elke man wil er natuurlijk het liefst verzorgd uitzien. Natuurlijk moet je als man kleding dragen waarin jij jezelf het prettigst voelt, maar soms is het fijn als er een aantal dingen zijn waardoor je er toch wat strakker en netter bijloopt. Er goed uitzien hoeft zeker niet moeilijk of duur te zijn. Daarom geven wij hier een aantal tips voor iedere man om er op een goedkope, maar wel stijlvolle manier bij te lopen.

Draag een pantalon

Door een pantalon te dragen zie je er meteen een stuk volwassener en zakelijker uit.  Een pantalon is iets netter dan gewoon jeans, maar tegenwoordig kijkt men er zeker niet raar van op als je dit draagt op straat, aangezien het in de mode is. Een pantalon is niet per se duur. Voor weinig geld bij bijvoorbeeld de H&M heb je al een prima pantalon van kwaliteit. 

Draag een horloge

Een van de belangrijkste tips om er goed uit te zien, is het dragen van een horloge. Met een horloge om je pols zie je er ten eerste zakelijk uit, maar het trekt ook gelijk de aandacht van voorbijgangers. Ook is een horloge misschien wel het meest persoonlijke item dat je draagt. Het zit dicht op je huid en je draagt het elke dag bij je. Ook is het natuurlijk niet alleen een mooi accessoires, maar natuurlijk is het ook gewoon handig om de tijd mee af te lezen.

Een strak t-shirt

Sommige mannen dragen veel te grote shirts, waardoor ze er slordig uit gaan zien. Door een te groot met te lange mouwen te dragen, zie je er dunner uit en minder gespierd. Door juist een strakker t-shirt te dragen waarvan de mouwen net boven je biceps uitkomen, zie je er juist gespierder uit en ook gelijk beter verzorgd. Draag dit dan bij een strakke, goed passende broek en je ziet er gelijk een stuk beter uit.

Het juiste haarstyle product

Het is erg handig om te weten wat voor haar product bij jou haar past. Ten eerste heeft iemand dik of dun haar waar je op moet letten, en ten tweede hangt een haarproduct helemaal van jou haar soort af. Heb je bijvoorbeeld wat langer haar als man, gebruik dan eerder wax of paste en kies liever niet voor gel. Zo blijft je haar een stuk beter zitten en heb je er ook meer controle over.

Door deze tips hoop ik je een beeld te hebben gegeven over hoe je er als man zijnde beter bijloopt. De tips kosten overigens zeker niet veel geld, dus het is voor bijna iedereen dus een optie. Uiteindelijk draait het er natuurlijk om waar jij jezelf het prettigst in voelt. Veel succes!